Podcast 'Vastzitten in je verhaal en weer loskomen' #4 | In2Coaching

Podcast ‘Vastzitten in je verhaal en weer loskomen’ #4

Deel dit artikel:
Heb jij het ook wel eens dat je vastzit? Dat je het gevoel hebt dat niks lukt, of dat je twijfelt; niet weet wat je wilt. Of dat je gaat malen en niet kan slapen? Of dat je geen energie hebt of dat je terugkijkt op je leven en je dacht dat je al verder zou zijn? Luister dan deze podcast om los te komen wanneer je vast zit in je niet helpende verhaal wat je aan jezelf of aan anderen vertelt. Het verhaal waar je jouw doel of wens niet mee bereikt of je simpelweg niet gelukkig maakt. Voorbeelden van niet helpende verhalen zijn:
  • Als ik met pensioen ga, ga ik van het leven genieten, terwijl je nu ook van het leven wilt genieten;
  • Ik heb een slecht geheugen of ik weet het niet;
  • Ik ben onzeker (jezelf aan praten dat je onzeker bent);
  • Ik mag geen fouten maken, terwijl je wilt groeien en succesvol wilt zijn;
  • Ik heb zware botten, terwijl je wilt afvallen;
  • Ik heb geen ritme gevoel en je wens is om gitaar te spelen.
Veel luisterplezier! Mocht je vragen hebben of door willen praten over deze audio, neem dan gerust contact met me op of plan direct een kennismakingsgesprek in. Roderick’s doel is om bewustwording te creëren, principes te delen en concrete handvatten mee te geven voor persoonlijke groei en om meer verbinding te bereiken met jezelf en anderen.  
Notities van de aflevering
[00:00] Podcast van In2Coaching [01:01] Vastzitten en loskomen in de verhalen die je vertelt [01:53] Voorbeelden van niet helpende verhalen (over gaan sporten en afvallen) [04:32] Vraag aan jou als luisteraar [05:05] Kenmerken van verhalen [05:26] Functie van niet helpende verhalen vertellen [06:28] Tip 1 om los te komen [06:45] Tip 2 om los te komen [07:31] Roderick sluit af. Wil je jouw persoonlijk leiderschap trainen? Klik op deze link om je aan te melden voor de wekelijkse krachtige vragen.

Elke week meer leren over leiderschap?

Inschrijven