Resultaat coaching | In2Coaching

Coaching

Van voldoende naar voldoening

Voor ambitieuze professionals: leidinggevenden, consultants en ondernemers  

Je stapt in je auto. Vroeger had je gedacht dat dit de droombaan was.
Stiekem is het nog wel je droombaan, maar je had niet verwacht dat je zulke irritante collega’s zou hebben.
Dat je gezinsleven zo’n chaos zou zijn en dat je altijd uitgeput op de bank zit en moe terugkomt van je werk.

Aan alle omgevingsfactoren kun je niet zoveel doen, alleen waar je in ieder geval iets aan kan doen is hoe jij met dingen omgaat.

Ik nodig je uit om te kijken waar jij daadwerkelijk invloed op hebt. Dat is wat wij noemen persoonlijk leiderschap. En als je je in het bovenstaande getriggerd voelt dan wordt het tijd om je persoonlijk leiderschap te gaan ontwikkelen.

Vertrouwd door

1000+

professionals

Vervul je potentieel en verbeter je prestaties met coaching

Vaak omschrijven mensen het gevoel als vastzitten. Je wilt meer succes. Minder stress. Meer balans en harmonie. Minder conflicten. Meer vervulling. Minder problemen. Tijdens dit intensieve een-op-eentraject maken we de boel weer los. 

Je gaat werken aan het ‘zelf’: zelfreflectie, zelfsturing, zelfmanagement, zelfbewustzijn en zelfdiscipline.

Je ontwikkelt inzicht in waarom je – bewust of onbewust – doet wat je doet. Hierdoor ga je ook het effect van je handelen inzien. En krijg je inzicht in welke mogelijkheden tot verandering er binnen jouw invloedssfeer liggen. Dit versterkt je persoonlijke leiderschapsvaardigheden, zodat je betere beslissingen gaat nemen. En effectiever communiceert, waardoor relaties verbeteren.

Wat je leert

Dit is hoe ik je kan helpen

ELITE

Coaching persoonlijk leiderschap
2997 6 maanden
 • In een intakegesprek stemmen we jouw behoeften, verwachtingen en doelen af
 • Een Lumina Spark profielschets wat direct inzicht geeft in je kernkwaliteiten, valkuilen, energielekken en verborgen schatten
 • 3 coachingsessies (1-op-1) van een uur live in Noordwijk/Den Haag of online via Zoom
 • 3 modules online training persoonlijk leiderschap met videolessen om de leider in jou te ontdekken
 • Persoonlijke feedback op opdrachten met concrete tips
 • Deelname aan mastermind coaching groepssessies, 1x per 2 maanden, 2 uur per sessie
Populair
In2Coaching huize marlot

MASTER

Resultaatcoaching
4747 6 maanden
 • In een intakegesprek stemmen we jouw behoeften, verwachtingen en doelen af
 • Een Lumina Spark profielschets wat direct inzicht geeft in je kernkwaliteiten, valkuilen, energielekken en verborgen schatten
 • 18 coachingsessies (1-op-1) per telefoon of via Zoom 30 min. Eens per 7-10 dagen.
 • 3 modules online training persoonlijk leiderschap met videolessen om de leider in jou te ontdekken
 • Persoonlijke feedback op opdrachten met concrete tips
 • Deelname aan mastermind coaching groepssessies, 1x per maand, 2 uur per sessie

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een GO:

Weer de regie over mijn agenda & zakelijk en privé weer op de rit.

Coaching werkt! Roderick heeft me inzichten gegeven die vaak net onder de oppervlakte verborgen lagen, maar voor mij als een openbaring voelden. Samen met Roderick heb ik gekeken naar hoe ik handelde in situaties en daarbij gekeken naar onderliggende patronen en emoties. Nu ik die beter in beeld heb en kan signaleren, begrijp ik mezelf meer en weet ik beter waar mijn behoeftes liggen. Ik voel me effectiever en voer de regie over mijn agenda. Ik heb er niet alleen mezelf, maar ook mijn omgeving mee geholpen – zowel zakelijk als privé! Ik kan het iedereen aanraden!

Eddie Verhoeven Interim manager

In2Coaching Eddie Verhoeven

Van pleaser naar leider

Naar binnen stappen voor een eerste gesprek met een ervaren coach ‘om een betere manager’ te worden en er dan na anderhalf uur achter komen dat het traject compleet anders is dan je jezelf voorgesteld hebt…

De aanpak is confronterend en zelfs pittig, maar heeft een flinke steen bijgedragen aan mijn ontwikkeling op meerdere fronten. En daar ben ik Roderick dankbaar voor.

Bas Lieuwma General Manager

In2coaching Bas Lieuwma

Van volgen naar leiden

Roderick heeft mij goed begeleid bij het hervinden van mijzelf. Door zijn professionele en heldere benadering voelde ik mij op mijn gemak waarbij zijn to the point communicatie, doorvragen en intuïtie mij enorm verder hebben geholpen! Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wil zijn en wat ik wil veranderen.

Ezra den Broeder

In2coaching Ezra Den Broeder Bolidt

"Nu weet ik wie ik wil zijn in plaats van te zijn wie ik dacht te moeten zijn"
Daan de Vries

Hi, ik ben Roderick Timmermans

Als persoonlijk leiderschapscoach en trainer ben ik er voor professionals, zelfstandig ondernemers, managers en directeuren die willen kiezen voor persoonlijke groei en een leven op hun voorwaarden.

Ik leer je hoe je meer rust, energie en vervulling kan ervaren als professional en vooral ook als mens. Door het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat je kan bereiken wat je wilt.

Veel gestelde vragen

Je kan direct starten door op de knop ‘start hier’ te klikken en via IDeal te betalen. Je kan ook een persoonlijk gesprek inplannen en dan doorlopen we alle stappen samen en heb je ook de mogelijkheid om per factuur te betalen als je een eigen bedrijf hebt of als je werkgever voor je betaald. Wil je in termijnen betalen, kan dat ook.

Na aanmelding kun je direct beginnen! Je kan direct inloggen en aan de slag met de eerste lessen van de online training. Ook kan je direct een persoonlijk gesprek inplannen waardoor ook de 1-op-1 coaching start. In de online training vind je de planning terug van alle overige sessies, zodat je die ook kan volgen.

Ja, in het programma werk je 1-op-1 met mij. Ook in de gezamenlijke mastermind sessies samen met een kleine groep gedreven professionals ontvang je coaching van mij.

Na betaling ontvang je de inloggegevens en kun je aan de slag met de online training. In het intakegesprek bespreek ik de verdere planning en coachingsessies met je.

Hoeveel tijd je ermee bezig wilt zijn is helemaal aan jezelf. Natuurlijk volg je de live lessen (of die kan je later terugkijken). De online training bestaat verder uit meerdere videolessen, die je kan bekijken wanneer je zelf wilt. Bij de meeste lessen zitten ook vragen en opdrachten. Wij adviseren om minimaal 1 tot 3 uur per week te besteden aan de lessen en opdrachten.

Natuurlijk ga je een keer op vakantie, je kunt het op je gemak inhalen. Coachsessies plannen we om je vakantie heen. Ook als je een groepssessie niet kan bijwonen kun je vooraf je vragen indienen zodat ik ze tijdens de groepssessie wel kan behandelen en je deze later kan terugkijken (alle groepssessies worden opgenomen).

Na inschrijving ontvang je direct toegang tot de online training met een persoonlijke inlogcode. Het gehele programma is te volgen in onze besloten leeromgeving. Alle lessen  zijn direct beschikbaar. De live Zoomtrainingen en Q&A’s zijn na de livestream ook terug te kijken.

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op info@in2coaching.nl. Leuk om iets van je te horen!

Kennismaken

Plan een videogesprek met me in zodat we kunnen sparren over jouw doelen. Je krijgt direct inzicht en een gedegen aanpak voor meer vervulling en geluk. 

Kies een datum die jou ook schikt en dan plan je rechtstreeks in mijn agenda.

Geen moment meer vrij? Of kan je niet op deze tijden? Klik dan hier om mij direct te mailen, dan bekijken we wat er eventueel nog meer mogelijk is.

Roderick In2Coaching Coachhuis

Als jij het gevoel hebt dat het tijd is om door te breken. Dan is het tijd. Stop met twijfelen, kies voor geluk.

Inschrijven