Referenties | In2Coaching

Echte resultaten van professionals

In2coaching Bas Lieuwma

Bas Lieuwma
General Manager | Iberdeli

Naar binnen stappen voor een eerste gesprek met een ervaren coach ‘om een betere manager’ te worden en er dan na anderhalf uur achter komen dat het traject compleet anders is dan je jezelf voorgesteld hebt… Dat is mij overkomen toen ik Roderick voor het eerst trof. In plaats van wijzen naar anderen of externe factoren, heb ik door het coachtraject geleerd dat veel, heel veel winst, te halen is vanuit jezelf. Dat klinkt zweverig, maar door goed naar jezelf en je eigen handelen te kijken, kun je heel veel gewoontes en zekerheidjes onderuit halen, met dat ene doel in je achterhoofd: groei, als manager en als mens. De aanpak is confronterend en zelfs pittig, maar heeft een flinke steen bijgedragen aan mijn ontwikkeling op beide fronten. En daar ben ik Roderick dankbaar voor.
In2coaching Linda Ten Dam

Linda ten Dam
Manager P&O | Mentaal Beter

Roderick is een gedreven en uiterst krachtig persoon. Roderick is iemand die mensen ‘ziet’, een echte peoplemanager. Ik heb met veel plezier met en voor Roderick gewerkt en beveel hem zeker aan als het gaat om trajecten waarin een cultuurverandering centraal staat.

Adam Jooste In2Coaching

Adam Jooste
Financial Director | Grapehub

Roderick has helped me realize the importance of connecting with myself and allowing myself to feel and articulate my fears and needs. For example, as an introvert I tend to want to be on my own, but on the other hand, I also have a strong need for connection with people. Striking the right balance of these needs is important for my happiness.
If you want to be a better, happier leader, I highly recommend connecting with Roderick. He brings, in my opinion, the right combination of knowledge, experience and compassionate approach that makes the coaching experience a must for your personal growth.

Anouk van der Linden Lets get leads In2Coaching

Anouk van der Linden
Eigenaar | Let’s get Leads

Coaching was fijn en verhelderend. Roderick speelde goed in op wat er op dat moment bij mij speelde. Kwam met verhelderende inzichten en praktische tools om mee aan de slag te gaan.
De kennis die Roderick heeft op het gebied van leiderschap in combinatie met hoe hij zijn eigen gedachtegoed leeft vond ik erg inspirerend!

Roderick is een hele fijne coach. Hij luistert goed, is confronterend (soms iets minder leuk ;-)). Hij leeft z’n eigen waarden, wat ik erg inspirerend vind. Soms had ik het gevoel met een goede vriend in gesprek te zijn, fijn en bijzonder.

Referentie Jeroen Bos In2Coaching

Jeroen Bos
Eigenaar | Leadlogic

Roderick heeft ons team op passievollewijze meegenomen in de theorie over persoonlijk leiderschap. De reacties liepen uiteen van ‘de meest waardevolle training van het jaar’ tot ‘écht een eye-opener.’ Zeker een aanbeveling dus.

Carel Jakobs Grapehub In2Coaching

Carel Jakobs
Marketing Director | Grapehub

I did coaching with Roderick. I found the program insightful. The tools I got out of the program to apply to my business management style wasn’t only useful in my business but also in my personal life.
Roderick has a unique way of observing. This skill enable you to bring out your qualities and work on your weaknesses.

Referentie Guido Putter In2Coaching
Guido Putter
Schoolleider
De Singel

Roderick is in juli 2022 op mijn pad gekomen nadat ik in korte tijd op meerdere gebieden de deksel op mijn neus had gekregen. Het scheiden van mentale aandacht tussen werk en thuis lukte niet meer. Ik probeerde te veel de controle te houden en raakte over gefocust op werk gerelateerde zaken waardoor ik ook steeds minder vervulling en voldoening ervaarde. Roderick heeft in deze situatie echt gediend als een heldere, directe maar wel zeer helpende spiegel. Hij wist door de patronen en gedragingen heen te prikken waardoor ik echt tot de kern van de “pijn” kwam. Mocht je jezelf herkennen in dit verhaal dan adviseer ik je zeker om eens met Roderick in gesprek te gaan. Zeker wanneer je zoekt naar een eerlijke sparringspartner die je zelf de antwoorden op je vragen laat vinden!

Referentie Judith Aardema In2Coaching
Judith Wesenbeeck
Directeur
De Springplank

Het heeft me sterker en gelukkiger dan ooit gemaakt. Zo bijzonder.”

In2Coaching Guido Sip

Guido Sip
Operationeel Directeur
Verwaard Bouwstoffen

 

Dankzij Roderick van In2Coaching heb ik waardevolle inzichten gekregen en ben ik me bewust geworden van mijn gedrag en wie ik als persoon en vader wil zijn. De sessies zaten boordevol praktijkvoorbeelden die mij enorm hebben geholpen. Wat ik vooral waardeerde, was de mogelijkheid om persoonlijke uitdagingen aan te kaarten en hier samen aan te werken.

Roderick heeft een geweldige manier van begeleiden en heeft me geholpen om mijn doelen te bereiken. Zijn deskundigheid en betrokkenheid zijn duidelijk merkbaar, en ik voelde me altijd op mijn gemak om open te zijn tijdens de sessies. Bovendien ben ik zeer dankbaar dat ik hem altijd kan bellen als ik ergens tegenaan loop.

Ik kan In2Coaching ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dennis Dirkzwager

Dennis Dirkzwager
Managing Consultant Emeritor

Roderick heeft mij in slechts enkele sessies enorm geholpen. Mijn coachingsvraag is beantwoord. Niet door een kant en klaar antwoord, maar door mij te helpen inzicht te krijgen in mijn drijfveren en valkuilen. Door onze gesprekken en de oefeningen die hij mij heeft meegekregen leer ik (steeds eerder) herkennen welk gedrag ik inzet. Deze herkenning geeft mij de kans te kiezen of dit het gedrag is dat ik in wil zetten. Misschien nog wel belangrijker is dat Roderick mij heeft geholpen dieper te kijken dan alleen gedrag. Hij heeft mij geholpen verbinding te maken met wat ik wil (en niet wil).

In2coaching Hans Dussel Defensie

Hans Dussel
Hoofd Concern Inkoop | Gemeente Amsterdam

Ik ben met Roderick een coachtraject gestart. Ik had een baan met veel druk en spanning en was langzamerhand steeds meer in mezelf gekeerd en met mijn (negatieve) gedachten in kringetjes aan het lopen. Niet meer zo effectief als hiervoor en niet in staat zelf het patroon te doorbreken. Na de coachsessies had ik meer inzicht in mijn drijfveren, mijn gedrag en achterliggende patronen. In deze fase heb ik het vertrouwen in mijzelf en in mijn gevoel hervonden en kan ik ratio en gevoel weer meer in balans inzetten. De rustige maar intensieve en doortastende aanpak van Roderick heeft mij veel gebracht.

Ozgur Dogan
Strategisch Adviseur Quality Assurance | Gemeente Rotterdam

De ervaring die ik heb opgedaan met Roderick in een persoonlijk coachtraject neemt niemand mij af.
Tijdens de coaching is mijn huidig gedrag onder de loep genomen. Hierdoor heb ik meer zelfkennis opgebouwd. Sinds het traject merk ik ook dat ik alles met meer gevoel en aandacht uitvoer. Dit zorgt voor zoveel meer energie en leven. Ik ben bewuster geworden in wat en waarom ik het doe. Het is een traject dat je moet meemaken: een life-changing ervaring.

In2Coaching Eddie Verhoeven

Eddie Verhoeven
Business Controller | Nederlandse Publieke Omroep

Coaching werkt! Roderick heeft me inzichten gegeven die vaak net onder de oppervlakte verborgen lagen, maar voor mij als een openbaring voelden. Ik had het gevoel dat ik niet verder kwam in mijn carrière en zocht de oorzaak steevast bij een ander. Teveel had ik het idee dat anderen mijn agenda bepaalden. Samen met Roderick heb ik gekeken naar hoe ik handelde in situaties en daarbij gekeken naar onderliggende patronen en emoties. Nu ik die beter in beeld heb en kan signaleren, begrijp ik mezelf meer en weet ik beter waar mijn behoeftes liggen. Ik voel me effectiever en voer de regie over mijn agenda. Ik heb er niet alleen mezelf, maar ook mijn omgeving mee geholpen – zowel zakelijk als privé ! Ik kan het iedereen aanraden!

michiel kranendonk in2coaching

Michiel Kranendonk
Directeur eigenaar | Kranendonk Vastgoedonderhoud

Na een training te hebben gevolgd gericht op persoonlijke ontwikkeling had ik naar een paar jaar weer behoefte en zin om verder te ontwikkelen. Authentiek, relaxt en gelukkig zijn is eenvoudigweg het doel. Dit bereik ik door kritisch te zijn op mijn eigen gedachten en gedrag en hierin te veranderen waar dat zinvol is.

Samen met Roderick heb ik individuele coaching gedaan. Hij heeft mij heel goed geholpen, is scherp en kritisch in de vraagstelling. Theoretisch is hij sterk en kan dit aan de hand van voorbeelden – ook uit zijn eigen leven – heel goed overbrengen. Het contact was erg plezierig, we hebben flink gelachen. Het heeft mij inzichten opgeleverd waar ik goed mee verder kan, ik kan het iedereen aanraden!

In2coaching Ezra Den Broeder Bolidt

Ezra den Broeder
Interim Corporate Recruiter | Bolidt!

Roderick heeft mij goed begeleid bij het hervinden van mijzelf. Door zijn professionele en heldere benadering voelde ik mij op mijn gemak waarbij zijn to the point communicatie, doorvragen en intuïtie mij enorm verder hebben geholpen! Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wil zijn en wat ik wil veranderen.

In2coaching Gerard Pragt Bel Combinatie

Gerard Pragt
Taxateur | gemeente Schiedam

Ik heb Roderick leren kennen als een zeer ervaren coach die de vinger op de juiste plek kan leggen. Zijn werkwijze is direct, volgens gemaakte afspraken en hij is hierin consequent. Roderick is een betrokken persoon bij het af te leggen traject. Hij houdt je in gesprekken de zogenaamde spiegel voor, dit om de doelstelling te halen. Een warme persoonlijkheid met gevoel voor humor. Sportief, resultaatgericht en een professionele coach met aandacht voor de cliënt.

In2coaching Naomi Klomp Servicepunt71

Naomi Klomp
Inkoopadviseur | Servicepunt71

Het groeiprogramma van In2Coaching heeft mij inzichten gegeven over mijzelf en anderen. Ik heb leren stil staan bij mijn eigen gedrag, patronen en situaties. De bewustwording zowel op de werkvloer als privé is voor mij enorm waardevol geweest. Het heeft in mijn leven meer rust, bewustzijn en balans gebracht en ik kan makkelijker gaan staan voor mijn eigen behoeftes.

In2coaching Julia Westerbaan

Julia Westerbaan
Coördinator Inhuurdesk/Medior Inkoopadviseur | Servicepunt71

Het groeiprogramma helpt je om het beste uit jezelf te halen en bewust te worden van je eigen gedrag en situatie. Mijn manier van kijken is in positieve zin veranderd. Ik ervaar veel meer rust, bewustzijn en voel me verantwoordelijk voor mijn eigen geluk.

Format Voor Referenties

Paul ‘t Hart
Directeur | InQuest

Roderick is een bevlogen coach die mensen met zijn energie weet mee te nemen en te motiveren om belangrijke stappen te maken in hun leven. Daarnaast is hij in staat om tot de kern van de mens door te dringen zodat de veranderingen ook blijvend zijn.

In2coaching Bob Vos Ministerie Iw

Bob Vos
ICT-aanbestedingsadviseur | Ministerie van Infrastructuur en Milieu

In (maar) zes gesprekken heeft Roderick mij inzicht gegeven in de achterliggende drijfveren van mijn functioneren. Deze inzichten hebben mij in een korte tijd beter laten functioneren in mijn teams maar ook (nog veel belangrijker) in mijn gezin.

In2coaching Nanieck Berger Picket

Nanieck Berger-Picket
Consultant | In2Talent

Met het groeiprogramma kom je tot nieuwe inzichten over jezelf en anderen. Ik leer die direct in de praktijk te brengen. Hierdoor ervaar ik veel meer rust in mijn leven en maak ik mij inmiddels minder snel druk om dingen waar ik geen invloed op heb.

Daan De Vries In2coaching

Daan de Vries
Procurement coördinator | SPAR International

Roderick heeft mij door coaching en opleiding geholpen om inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag en dat van anderen. Verder heb ik geleerd om te begrijpen waarom ik bepaald gedrag in situaties inzet. Door hier bewust van te worden, krijg ik een keuze om dingen anders te doen. Hierdoor ervaar ik meer rust en meer verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Het groeiprogramma van In2Coaching heeft me geholpen om meer te worden wie ik wil zijn in plaats van te zijn wie ik dacht te moeten zijn.

format voor referenties

Maartje Rietsema
Group Director | Mercell

Ik ben zeer te spreken over de coaching door Roderick. Hij weet scherpe vragen te stellen en de vinger op de spreekwoordelijke ‘zere’ plek te leggen en creëert hiervoor een veilige ruimte. Hij helpt je vervolgens vooruit met concrete voorbeelden, advies en tools, die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Irving Lieveld In2Coaching

Irving Lieveld
Senior Consultant |
Het NIC

Ik heb Roderick al jaren als coach. Door de jaren heen heb ik met zijn hulp mezelf beter leren begrijpen. Erkennen, herkennen en vanuit die bewustwording meer in het reine gekomen met mezelf. Roderick houdt je scherp, doorziet dingen heel snel en is vooral iemand die toegankelijk is. Dat zijn voor mij essentiële vaardigheden voor een coach met impact. Gooi daar nog een gezonde dosis humor bij en je bent klaar om jezelf te ontmoeten.

In2Coaching Roy Vermolen

Roy Vermolen
Inkoopadviseur | Servicepunt71

De coaching van Roderick heeft een grote bijdrage geleverd in mijn zelfbewustzijn. Door zijn directe, eerlijke en concrete aanpak ben ik in een korte tijd veel over mezelf te weten gekomen en ben ik als persoon gegroeid. Roderick weet mijn verhaal/gedachtes te vertalen naar heldere oorzaken en zorgt ervoor dat ik oplossingen vind waar ik vaak nog niet eerder aan had gedacht.

format voor referenties

Andel Ottevangers
Accountmanager en consultant |
CTM Solution

Ik raad het iedereen aan! Voor mij was het coachingstraject heel fijn, het heeft me geholpen om veel op een rijtje te krijgen en om meer in contact met mezelf te komen. Ik kwam om op professioneel vlak aan mezelf te werken, maar ik ben op persoonlijk niveau nog het meeste tegengekomen. Dat kan confronterend zijn. De gesprekken met de coach zijn erg prettig, Roderick vraagt de goede dingen uit. Daarbij geeft hij altijd wat theorie mee, maar ook praktische tips en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. Een goede combinatie! Ik merk dat ik veel rustiger ben en als het drukker wordt in mijn hoofd, kan ik weer sneller de rust vinden.

In2Coaching Lois Veldheer

Lois Veldheer
Accountmanager | Actos Talents

Sinds ik via In2Talent met het groeiprogramma van In2Coaching ben gestart is persoonlijke ontwikkeling, en de daarbij horende bewustwording, een rode draad in mijn leven. Bewustwording kan confronterend zijn; het brengt bij mij gevoelens en emoties aan het licht die niet altijd prettig zijn, maar tegelijkertijd heel leerzaam zijn. En deze leerzame momenten brengen veel geluk en blijdschap met zich mee. Het zorgt voor mijn groei als persoon en het draagt bij aan mijn zoektocht naar wie ik ben en wie ik wil zijn voor anderen, en voor mijzelf. Ik heb mij vanaf het eerste moment op mijn gemak gevoeld bij Roderick en hem mijn persoonlijke en werk gerelateerde uitdagingen toevertrouwd. Hij wist mij te prikkelen met zijn vragen en mij uit te dagen tot de kern te komen. Ik kijk erg positief terug op onze coaching en intervisie sessies en ben hem dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn groei als persoon.

Format Voor Referenties

Yvette Kortekaas
Consultant Business Development | Sodexo

De weg naar congruent gedrag om zo succesvol mogelijk te zijn. Het in je eigen kracht leren staan om zoveel mogelijk energie op te doen en te genieten. De (iedere dag nog) twee waardevolste onderwerpen die zijn bijgebleven uit mijn coachingtraject met Roderick. Roderick is als coach doortastend, gericht op de mens en op je eigen bewustwording. Op naar een succesvolle verandering omdat het niet gaat om je omgeving, maar om jezelf!

format voor referenties

Justin Loomans
Tactisch Inkoopadviseur | Provincie Zuid-Holland 

Een omslagpunt in mijn leven! Ik heb bij Roderick een persoonlijk ontwikkelingsprogramma gevolgd en tijdens dit traject was hij tevens mijn coach. Vanaf het eerste moment wist Roderick mij te inspireren door zijn kennis en ervaring van persoonlijke groei. Ook wist Roderick als snel een omgeving te creëren waar ik me comfortabel voelde. Hij heeft mij geholpen bewust te worden van mijn eigen gedrag en om het beste uit mezelf te halen, iets waar ik elke dag veel plezier uithaal. Ik kan het iedereen aanraden om coaching bij Roderick te volgen.

LAAT WETEN HOE DE COACHING OF TRAINING VOOR JE WAS

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan jouw ervaring willen delen?
Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen om persoonlijk te groeien en om succes en voldoening te creëren en dat zou geweldig zijn!

- Wat was je grootste pijn/ probleem toen je bij me kwam?
- Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn coaching?
- Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken?

Inschrijven