Roderick | In2Coaching

“Als we echt onszelf zijn en doen wat we het liefste doen, dan leveren allemaal onze unieke bijdrage aan een mooiere wereld.”

Roderick Timmermans

Als persoonlijk leiderschapscoach en trainer ben ik er voor (young) professionals, ondernemers, managers en directeuren die willen kiezen voor persoonlijke groei en een leven op hun voorwaarden voor meer geluk en vervulling.

Waarom ik jou kan coachen, trainen en begeleiden in het ontdekken van de leider die je al bent

Als directeur van een consultancybedrijf met een vrouw, drie kinderen, mooi huis, vrienden en een mooie auto voor de deur leek alles mij voor de wind te gaan. Toch voelde ik in mezelf dat dit het niet was voor mij.

Ik liep vast. In mezelf. Ik zat veel in mijn hoofd. Stond continue onder druk en dacht dit goed was. Was veel bezig met wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten. En pleegde roofbouw op mijn lichaam.

En dit werd fijntjes gespiegeld door mijn oudste autistische zoon die vastliep in zijn leven en meer en andere aandacht van mij nodig had dan ik hem op dat moment gaf.

Door coaching en vele opleidingen kwam de bewustwording dat ik mijn prioriteiten niet helder had.

 

Mijn verlangen

Wat ik wilde bereiken is een leven op mijn voorwaarden. Een leven waarbij ik zelf keuzes kan en durf te maken. Mijn prioriteiten zelf kon bepalen. Waar ik me goed bij voelde en zodat ik er beter voor anderen kon zijn. Op mijn werk en met familie en vrienden.

Het roer ging om. Mijn kinderen kwamen op één te staan, gescheiden van werk en vrouw, gezondheid op twee, mijn energie en levenskracht, een focus op groei en bijdragen aan anderen.

Bewustwording, het nemen van verantwoordelijkheid en mijn gevoel volgen zijn de sleutels geweest van het mooie en gelukkige leven dat ik nu leid.

Vandaag de dag heb ik een fantastische band met mijn drie zonen. Sport ik het liefst elke dag; krachttraining en hardlopen. En als ik de tijd creëer kitesurfen, yoga en beachvolleybal. En in tijdnood heb ik mijn inhouse trampoline.

Eén van mijn belangrijkste waarde is gezondheid. Ik wil er vooral alles over weten om elke dag een stapje te kunnen maken naar een gezonder en langer leven.

Ook word ik heel blij van de eindeloze mogelijkheden van het online werken, het automatiseren van werkzaamheden en dagelijkse rituelen die mij gezonder of effectiever maken.

Vanuit In2Coaching begeleid ik elke dag mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. De problemen waar ze tegenaan lopen en de uitdagingen om verder te groeien. Dit geeft heel veel voldoening en maakt me dankbaar.

Er is meer naast ondernemen en coaching dat mijn werk mooi maakt. Het begeleiden en laten groeien van coachtalent en jonge talenten binnen bedrijven vind ik ook superleuk en geeft mij veel energie.

Naast In2Coaching ben ik ook oprichter van Bewust vaderschap. Door mijn eigen ervaring kwam ik erachter dat we als vaders nog een wereld te winnen hebben in bewustwording, openheid en vaardigheden in onze rol als vader. Mijn missie is om daar een bijdrage aan te leveren.

Het leven is te kort. Je hebt de tijd niet om ongelukkig en middelmatig te zijn.
Kies voor geluk.

Inschrijven