Personal coaching

Get complete control over the design of your WordPress site in a matter of minutes. Go from draft to website in less time than ever before.

PERSONAL COACHING

Vaak omschrijven mensen het gevoel als vastzitten. Je wilt meer succes. Minder stress. Meer balans en harmonie. Minder conflicten. Meer vervulling. Minder problemen. Tijdens dit intensieve een-op-eentraject maken we de boel weer los. Je gaat werken aan het ‘zelf’: zelfreflectie, zelfsturing, zelfmanagement, zelfbewustzijn en zelfdiscipline.

Je ontwikkelt inzicht in waarom je – bewust of onbewust – doet wat je doet. Hierdoor ga je ook het effect van je handelen inzien. En krijg je inzicht in welke mogelijkheden tot verandering er binnen jouw invloedssfeer liggen. Dit versterkt je persoonlijke leiderschapsvaardigheden, zodat je betere beslissingen gaat nemen. En effectiever communiceert, waardoor relaties verbeteren.

In2coaching Icon Logo
Extra inzicht met Lumina Spark
Lumina spark teamtraining In2Coaching

Wil je weten wat jouw drijft?

Met de Lumina Spark profielschets krijg je eerst inzicht over hoe je zelf effectief met anderen kan samenwerken. Het beschrijft jouw natuurlijke talenten en ontwikkelpunten, communicatievoorkeuren en jouw leiderschapsstijl.

Wil je een Lumina Spark profielschets om in één oogopslag zicht te hebben op wat je kernkwaliteiten, verborgen schatten, energielekken en ontwikkelpunten zijn?

De investering is € 238,- exclusief 21% BTW. Klik hier om deze direct te bestellen.

 

E-cursus Fast track doelen stellen

 

Wil je meer zicht hebben op wat je (werkelijk) wilt en waar je blij van wordt? Neem dan deel aan deze e-Learning Track.

Met de e-Learning Track geef je een boost aan jouw bewustwording voor de korte en lange termijn. Van deelnemers krijgen wij terug dat zij door bewustwording meer rust ervaren, meer waardering voor zichzelf en anderen, zaken minder persoonlijk maken, minder stress ervaren en meer zicht hebben op wat ze (werkelijk) willen en waar ze blij van worden.

VERVUL JE POTENTIEEL EN VERBETER JE PRESTATIES

Meer zelfvertrouwen en blijvende balans

Emotionele groei en mentale fitheid

Verdieping van relaties en bewustwording

Effect op korte en lange termijn, zakelijk en privé

DEELNEMEN / INFORMATIE

Wil je meer weten over Managementcoaching?

REFERENTIES

Bas Lieuwma
Bas LieuwmaGeneral Manager
Lees verder
Naar binnen stappen voor een eerste gesprek met een ervaren coach ‘om een betere manager’ te worden en er dan na anderhalf uur achter komen dat het traject compleet anders is dan je jezelf voorgesteld hebt…
Maartje Rietsema
Maartje RietsemaAccountmanager | CTM Solution
Lees verder
Roderick weet scherpe vragen te stellen en de vinger op de spreekwoordelijke ‘zere’ plek te leggen en creëert hiervoor een veilige ruimte. Hij helpt je vervolgens vooruit met concrete voorbeelden, advies en tools, die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Ezra den Broeder
Ezra den BroederInterim Corporate Recruiter
Lees verder
De verandering heeft mij gebracht dat ik een betere relatie met mijzelf heb, met mijn vrouw en kinderen en ook in arbeidsrelaties ben ik veranderd.

Meer informatie?

Inschrijven

In2Coaching draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches