Personal coaching | In2Coaching

Personal coaching

Vervul je potentieel en verbeter je prestaties

Personal coaching

Vaak omschrijven mensen het gevoel als vastzitten. Je wilt meer succes. Minder stress. Meer balans en harmonie. Minder conflicten. Meer vervulling. Minder problemen. Tijdens dit intensieve een-op-eentraject maken we de boel weer los. Je gaat werken aan het ‘zelf’: zelfreflectie, zelfsturing, zelfmanagement, zelfbewustzijn en zelfdiscipline.

Je ontwikkelt inzicht in waarom je – bewust of onbewust – doet wat je doet. Hierdoor ga je ook het effect van je handelen inzien. En krijg je inzicht in welke mogelijkheden tot verandering er binnen jouw invloedssfeer liggen. Dit versterkt je persoonlijke leiderschapsvaardigheden, zodat je betere beslissingen gaat nemen. En effectiever communiceert, waardoor relaties verbeteren.

Vervul je potentieel en verbeter je prestaties

Echte resultaten van professionals

Bas Lieuwma
Bas LieuwmaGeneral Manager
Lees verder
Naar binnen stappen voor een eerste gesprek met een ervaren coach ‘om een betere manager’ te worden en er dan na anderhalf uur achter komen dat het traject compleet anders is dan je jezelf voorgesteld hebt…
Maartje Rietsema
Maartje RietsemaAccountmanager | CTM Solution
Lees verder
Roderick weet scherpe vragen te stellen en de vinger op de spreekwoordelijke ‘zere’ plek te leggen en creëert hiervoor een veilige ruimte. Hij helpt je vervolgens vooruit met concrete voorbeelden, advies en tools, die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Ezra den Broeder
Ezra den BroederInterim Corporate Recruiter
Lees verder
De verandering heeft mij gebracht dat ik een betere relatie met mijzelf heb, met mijn vrouw en kinderen en ook in arbeidsrelaties ben ik veranderd.

Meer informatie?

Inschrijven