Managementcoaching

Maak energie vrij en bereik meer

Managementcoaching

Speciaal voor directeuren, managers en ondernemers ontwikkelden we een persoonlijk traject toegespitst op excelleren in een veeleisende professionele omgeving. Dat doen we vanuit onze filosofie dat inzicht in je handelen en in je zelfbeeld leidt tot bewustwording, van zowel je belemmeringen als je krachten. Zo ontstaat zelfsturing, en daarmee focus en plezier. Waardoor je meer bereikt.

In2coaching Icon Logo

Het mes van managementcoaching snijdt aan twee kanten. Voor jouzelf betekent het versnelde ontwikkeling van je leiderschapskwaliteiten. Je leert je team inspireren en motiveren. Je communiceert zelfverzekerder en verbetert je werkrelaties. Ook organisaties profiteren van beter en creatiever management. Dat zich meer gewaardeerd voelt, waardoor betrokkenheid toeneemt en sleutelfiguren behouden blijven voor de organisatie.

Maak energie vrij en bereik meer

Echte resultaten van professionals

Hans Dussel
Hans DusselHoofd Concern Inkoop | Gemeente Amsterdam
Lees verder
Ik ben met Roderick een coachtraject gestart. Ik had een baan met veel druk en spanning en was langzamerhand steeds meer in mezelf gekeerd en met mijn (negatieve) gedachten in kringetjes aan het lopen. Niet meer zo effectief als hiervoor en niet in staat zelf het patroon te doorbreken. Na de coachsessies had ik meer inzicht in mijn drijfveren, mijn gedrag en achterliggende patronen. In deze fase heb ik het vertrouwen in mijzelf en in mijn gevoel hervonden en kan ik ratio en gevoel weer meer in balans inzetten. De rustige maar intensieve en doortastende aanpak van Roderick heeft mij veel gebracht.
Dennis Dirkzwager
Dennis DirkzwagerManaging Consultant Emeritor
Lees verder
Roderick heeft mij in slechts enkele sessies enorm geholpen. Mijn coachingsvraag is beantwoord. Niet door een kant en klaar antwoord, maar door mij te helpen inzicht te krijgen in mijn drijfveren en valkuilen. Door onze gesprekken en de oefeningen die hij mij heeft meegekregen leer ik (steeds eerder) herkennen welk gedrag ik inzet. Deze herkenning geeft mij de kans te kiezen of dit het gedrag is dat ik in wil zetten. Misschien nog wel belangrijker is dat Roderick mij heeft geholpen dieper te kijken dan alleen gedrag. Hij heeft mij geholpen verbinding te maken met wat ik wil (en niet wil).

Meer informatie?

Inschrijven