Over Ons

In2Coaching ondersteunt en begeleidt teams en professionals bij persoonlijke groei en organisatieverandering. Onze coaches staan bekend om hun passie, visie en focus op resultaat. Naast coachingtrajecten, trainingen en leiderschapsprogramma’s bieden we ook begeleiding op maat.

In2coaching Icon Logo
In2coaching Icon Hart

Waar we in geloven

Wij geloven dat persoonlijk leiderschap aan de basis staat van persoonlijk en zakelijk succes. Dat coaching en training draait om ontdekken. Bewust worden. Emotioneel verbonden zijn. Keuzes maken.

We reiken handvatten aan, stimuleren en motiveren. Helpen je bij het vinden van jouw antwoorden en het opdoen van inzichten. Want alleen zo kun je uiteindelijk zelf de belangrijke keuzes maken die leiden tot de gewenste verandering en groei.

Dat is wat we bedoelen met persoonlijk leiderschap. Iedereen heeft het in zich, wij brengen persoonlijk leiderschap naar het oppervlak. En hoe meer mensen hun persoonlijk leiderschap aanboren, hoe mooier de wereld wordt. Daar zijn we van overtuigd. Daarom zetten we ons niet alleen in voor organisaties en ouders, maar ook – geheel kosteloos – voor ouders van kinderen met gedragsproblematiek of een ziekte.

Gratis deelname

We weten uit ervaring hoe lastig en complex het kan zijn om kinderen met gedragsproblematiek of een ziekte op te voeden. Voor de ouders, maar natuurlijk ook voor een broer of zus en het kind zelf. Het is onze overtuiging dat bewust ouderschap bijdraagt aan een blijer gezin. Daarom stellen we ieder jaar meerdere ouders in de gelegenheid om gratis deel te nemen aan het programma Jouw Bewust Vaderschap.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Als je voldoet aan de criteria en er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn, ontvang je een uitnodiging om deel te nemen.

In2coaching Icon Euro

Hartstichting

Door samen te werken met In2Coaching doneer ik vanuit jouw naam bij aan de hartstichting. Ik heb me gecommitteerd om eind van het jaar te kitesurfen van Hoek van Holland naar Den Helder en hiermee geld in te zamelen.

hoek tot helder In2Coaching Roderick Timmermans
Roderick Timmermans In2Coaching 2021

Roderick Timmermans

Roderick Timmermans is executive coach, senior opleider en oprichter van In2Coaching. Met een achtergrond in financieel management en bedrijfskunde ligt een carrière als adviseur, manager of directeur voor de hand. Dat is Roderick dan ook jarenlang geweest. Via een tussenstop in de horeca kwam hij in de inkoopconsultancy terecht. Hier bracht zijn vermogen om te motiveren en inspireren een talent en passie voor coaching aan het licht.

Roderick volgde zijn passie en richt zich sindsdien op het ontwikkelen van bewustwording in teams en organisaties, bij individuen en ouders.

In2Coaching is het resultaat van de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt. En nog iedere dag voortzet. Alle aspecten van zijn persoonlijkheid en visie op leiderschap en ouderschap komen hierin samen.

Kidi Jung

Kidi Jung

Kidi was jarenlang werkzaam in human resources voordat ze besloot zich te specialiseren als coach. Bijdragen aan persoonlijke groei en succes: dat is waar haar passie lag. En ligt. Om zich verder te bekwamen in het vak, volgde ze verschillende opleidingen.

Vervolgens nam ze afscheid van salesbureau Pepperminds en ging aan de slag als zelfstandig coach. Aangezien ze de visie van In2Coaching deelt, werkt ze graag samen.

uitgebreid netwerk

Ons vaste netwerk bestaat uit ervaren coaches en trainers met verschillende expertises en vanuit verschillende disciplines. Als dat nodig is voor jouw coachvraag of opleidingsbehoefte, kunnen we gemakkelijk opschalen of specifieke kennis en expertise inschakelen.

Op zoek naar coaches en trainers

In2Coaching werkt met een netwerk van getalenteerde en bevlogen coaches en trainers. Ben jij coach of trainer en kun jij je vinden in onze filosofie en uitgangspunten? Dan horen we graag van je. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

In2coaching Icon Loop

Omgaan met gedragsproblematiek

Als je voldoet aan de criteria en er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn, ontvang je een uitnodiging om deel te nemen.

Vacature

Vul onderstaande formulier in. Wij nemen direct contact op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
In2coaching Logo

Inschrijven

In2Coaching draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches