e-Cursussen leiderschap

Jouw e-cursussen

Je hebt momenteel geen toegang tot een online training. Voor toegang mail naar info@in2coaching.nl.

Populaire e-cursussen

e-Coaching

In2Talent

Persoonlijke ontwikkeling met volledige flexibiliteit

Het grote voordeel van e-cursussen: je bepaalt zelf het tempo, wanneer je wat doet en waar. Die flexibiliteit maakt het – zeker voor drukbezette professionals – een aantrekkelijke manier om persoonlijke groei te bewerkstelligen. Elk e-cursus wordt op maat ingezet, zowel op individueel als op organisatieniveau.

Vergroten persoonlijke effectiviteit

Ons online aanbod is gericht op het vergroten van persoonlijke effectiviteit. Tijdens een intakegesprek bepalen we gezamenlijk de leerwensen en -behoeften. Dit zorgt er ook meteen voor dat onze wederzijdse verwachtingen op elkaar zijn afgestemd. Vervolgens stelt de coach een traject op maat op. Dit bestaat uit een combinatie van theorieën en methodieken die hun effectiviteit hebben bewezen, en opdrachten om het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Online platform

Ons geavanceerde platform In2Learning biedt toegang tot een eigen leeromgeving met opdrachten, oefeningen, inzichten, video’s en extra informatie. Je krijgt feedback op de opdrachten en hebt contact met de coach. Deze opzet combineert het beste van twee werelden: deelnemers profiteren zowel van de persoonlijke terugkoppeling die coaching zo waardevol maakt als van de flexibiliteit van een online aanpak. Hierdoor is ons aanbod niet alleen geschikt voor individuele deelnemers, maar ook voor teams.

Trainingen en coaching volledig online te volgen

Je kunt al onze coaching en trainingen ook online volgen. Voor elke training zetten we een digitaal maatwerktraject op, toegesneden op jouw wensen en doelen. Meer weten over onze werkwijze en de invulling van een online traject? Neem vandaag nog contact op.

Login voor toegang tot je eigen cursussen.

Dit is wat onze deelnemers zeggen

In2Learning helpt je om het beste uit jezelf te halen en bewust te worden van je eigen gedrag en situatie. Mijn manier van kijken is in positieve zin veranderd. Ik ervaar veel meer rust, bewustzijn en voel me verantwoordelijk voor mijn eigen geluk.
In2coaching Julia Westerbaan
Julia Westerbaan
Consultant
In2Learning geeft je nieuwe inzichten over jezelf en anderen. Ik leer direct in de praktijk te brengen. Hierdoor ervaar ik veel meer rust in mijn leven en maak ik mij inmiddels minder snel druk om dingen waar ik geen invloed op heb.
In2coaching Nanieck Berger Picket
Nanieck Berger-Picket
Consultant

Inschrijven

In2Coaching draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches